JOCK-FUN / PRRRETPAKKET set 11 tot en met 20
PRRRRRET PAKKET 02
Foutje hier, blundertje daar ... 27,83 incl. BTW en dan de full version, de sweeperversie en de acapella versie van elke jingle. Prettig gestoord ! Op de stippellijn je naam, programmanaam of stationsnaam en wij regelen de rest ! PRETPAKKET 02 INVULTEKSTEN PRET-02 01 Met DJ .............. achter de microfoon wordt het al snel een prettige puinhoop ! Maar, wel gezellig ! PRET-02 02 De allerbeste DJ van de wereld ? Jaja, tuurlijk ! Zit die hier dan ? Dit is ............. PRET-02 03 Orde, structuur en rust ! Die vind je hier vast niet, want dit is (het programma van) ............. PRET-02 04 Hier een plaatje, daar een praatje. Hier een witje, daar een gaatje. Dat gaat weer lekker met ................ ! PRET-02 05 De keel is gesmeerd, maar loopt de rest ook op rolletjes ? Da's altijd de vraag met ................. ! Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
PRRRRRET PAKKET 01
Speciaal voor jocks en stations die juist wel eens leuk vinden dat niet alles altijd even vlotjes verloopt. Foutje hier, even lekker lachen daar ... Voor slechts 27,83 incl. BTW krijg niet alleen de full version, maar ook nog eens de sweeperversie en de acapella versie van elke jingle. Vul bij de onderstaande teksten op de stippellijn je naam, programmanaam of stationsnaam in en wij regelen de rest ! PRETPAKKET 01 INVULTEKSTEN PRET-01 01 Zeg eeh, gaat er wel eens iets goed in deze show ? En wie is er verantwoordelijk voor al dit gedoe ? Dat is ........................ PRET-01 02 Heel bijzonder, nog nooit geëvenaard en maar beter niet voor het nageslacht bewaaard: Tja ................... PRET-01 03 Waar eindigt kunst, waar begint kitsch ? Waar begin je met iets en wordt het toch weer niets ? ................. PRET-01 04 Onze welgemeende verontschuldigingen, wij kunnen het ook niet helpen. Maar wie dan wel ? Nou, dat is .......................... PRET-01 05 Misschien wordt het later nog echt gezellig, maar tot die tijd moet u het doen met, tja ......................... Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
JOCK-FUN 15
Nog een lichtelijk 'gestoord' setje voor de jock die zijn programma graag zo nu en dan eens 'aankleedt' met wat flauwekul. Gewoon omdat het kan ..... Het 15e setje JOCK-FUN !! 26,62 euro ! Dat u het weet …. 5 jingles (elk in 3 mixouts) Met je naam of je radioshow ....... op de stippellijntjes. JOCK-FUN 15 invulteksten : 71 KRTFUN Zo, (...............) is moe ! Eindelijk rust!! 72 KRTFUN Oh jee (.................) Enig idee wat je aan het doen bent 73 KRTFUN Zoals hij is er maar één! En da's maar goed ook! (..................) 74 KRTFUN (...............) Jij gaat weer als een speer!!! 75 KRTFUN Stapelgek - Of juist gewoon geniaal, We zullen het nooit weten!! (..............) Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ........ En mail je bestelling door !
JOCK-FUN 14
Weer eens tijd voor gezellige flauwigheid in je show ... op niveau natuurlijk !! Voor de absolute SUPER-JOCK !!! Met een MODDER-VETTE knipoog ! Het 14e setje JOCK-FUN !! Voor gewoon 26,62 euro ! Voor de jock die houdt van een beetje kolder ... en die de boel graag eens laat ontsporen, al dan niet met opzet. 5 jingles (elk in 3 mixouts uitgeleverd) JOCK-FUN 14 invulteksten : 66 KRTFUN Ja hoor het is weer raak ! (...........) Wat doe je nu weer 67 KRTFUN Alles wat eigenlijk niet kan bij (.............) Hier gebeurt het gewoon ! 68 KRTFUN Je kunt het zo gek niet verzinnen, echt niks is onmogelijk bij (............) 69 KRTFUN Verbazingwekkend ! Dat is typisch (...............) En vooral nogal verrassend ! Zeg dat wel ! 70 KRTFUN Die (..............) toch, waar haalt ie het weer vandaan ! Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
JOCK-FUN 13
Het 13e setje JOCK-FUN !! Voor slechts 26,62 euro ! Voor de jock die houdt van een beetje onzin ... 5 vrolijk rare jingles, waarmee je zorgt voor lichte hilariteit ! 5 jingles (elk in 3 mixouts uitgeleverd) Met je naam of je radioshow ....... op de stippellijntjes. JOCK-FUN 13 invulteksten : 61 KRTFUN Echt, helemaal uniek, niet te vergelijken en niet te evenaren, want zo is er maar eentje! (...........) 62 KRTFUN Even een tandje erbij (.........), doe je ook vandaag weer extra je best? 63 KRTFUN Nou nou, wat een zooitje weer (...........) jij bent weer lekker bezig! 64 KRTFUN Gewoon heel, apart! Zeg maar gerust bijzonder, dat is, tja wie eigenlijk (..........) 65 KRTFUN Zet je schrap! En nu gaat het weer helemaal los! Met (.........) Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
JOCK-FUN 12
JOCK-FUN 11
Tijd voor gekkigheid ! Met een VETTE knipoog ! Het 11e setje JOCK-FUN !! Voor slechts 26,62 euro ! Leidt leuk af ! Deze set van 5 tamelijk malle jingles (elk in 3 mixouts), waarmee je zorgt voor broodnodige gezellige flauwigheid !! JOCK-FUN 11 invulteksten : 51 KRTFUN Het is weer typisch (............)! Dan weet je 1 ding zeker, dat loopt weer leuk uit de hand! 52 KRTFUN Oh oh ... daar gaan we weer ! De meest gezellige puinhoop wordt veroorzaakt door, ja (..........) 53 KRTFUN Oh jee, (..........) probeert het nog een keer ! Nieuwe ronde, nieuwe kansen! 54 KRTFUN (.............) op je radio. Tja, Dat vinden wij niet vreemd, Maar gewoon een beetje anders! 55 KRTFUN Hola !! Oeps… foutje, bedankt!! (.................) weet je wat. Eehh, dat doen we nog even overnieuw! Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
(2023) RadioPromotions
Meer JOCK-FUN setjes ?
Even dooorrrr scrollennnn …..
PRRRRRET PAKKET 03
Speciaal voor jocks en stations die juist wel eens leuk vinden dat niet alles altijd even vlotjes verloopt. Foutje hier, blundertje daar ... Voor slechts 27,83 incl. BTW krijg je niet alleen de full version, maar ook nog eens de sweeperversie en voice&trackversie van elke jingle. Vul bij de onderstaande teksten jouw bijdrage in (max. 4 a 5 woorden) en wij regelen de rest ! PRETPAKKET 03 INVULTEKSTEN PRET-03 01 Hier wordt een top-prestatie geleverd ! U merkt er misschien niks van, maar .......... doet echt heel erg zijn best ! Echt waar ! PRET-03 02 Zo, de kop is er af ! Nu maar hopen dat er verder geen brokken worden gemaakt. Maar dat weet je nooit met ............. PRET-03 03 Er gaat hier wel eens wat (%*@#) mis. Wen er maar aan, want ook dat krijgt u helemaal gratis bij ...................... PRET-03 04 Een vlotte kletsmajoor met een platenkeus om je vingers bij af te likken. Toch jammer dat u het moet doen met ............ PRET-03 05 Maar heel af en toe wordt er een DJ geboren, die echt diepe indruk maakt ! Intussen is hier voor u ................. Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
Hup, tijd voor gezellige flauwigheid in je show ... doe eens gek !!! Voor de absolute SUPER-JOCK !!! Met een VETTE knipoog ! Het 12e setje JOCK-FUN !! Voor slechts 26,62 euro ! Voor de jock die houdt van een beetje onzin ... Deze set van 5 vrolijk malle jingles (elk in 3 mixouts uitgeleverd) , waarmee je zorgt voor lichte hilariteit ! JOCK-FUN 12 invulteksten : 56 KRTFUN Eeh, (......) wel gezellig hoor allemaal maar wij hebben 1 vraagje, kan er zo ook een ander plaatje op?? 57 KRTFUN Zo, daar is ie dan, (......) ! Dat wil je niet missen!! 58 KRTFUN Een bijzonder gebeuren (.....) uit je speakers. Een ware belevenis! Veiligheidsgordels vast ! 59 KRTFUN (...…...) maakt er weer een hele belevenis van. Je gelooft je oren niet! 60 KRTFUN Zo, dit hele feest van (......) heeft lang genoeg geduurd. Tja, tot de volgende keer dan maar weer!! Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
JOCK-FUN 16
Tijd voor wat gekkigheid voor de jock die zijn programma graag zo nu en dan eens 'aankleedt' met wat flauwekul. Gewoon omdat het kan ..... Het 16e setje JOCK-FUN !! 26,62 euro ! Dat u het weet …. 5 jingles (elk in 3 mixouts) Met je naam of je radioshow ....... op de stippellijntjes. JOCK-FUN 16 invulteksten : 76 KRTFUN Je speakers stuiteren van plezier, tja, d'r is er weer eentje bezig. Lekker man! Grote vraag - wie zou dat zijn - dit is de man die alles kan ! (..........) 77 KRTFUN Luister eens, oh jee, draai nu eens een echt leuke plaat! In het programma van (.........) hoor alleen maar leuke platen. Zo dan !! 78 KRTFUN Zo !(..................) Zullen wij eenseven horen wat de directie over jouw programma vindt. Oeps, dat was wel errug lekker !! Steek die maar in je zak !! 79 KRTFUN Poeh poeh, (..............) goeie raad, een beetje minder mag ook wel !! 80 KRTFUN Nou zeg, het loopt weer aardig uit de hand bij (..........) Malle jongen ! Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ........ En mail je bestelling door !