PIRATEN-JINGLES Voor de ether-piraten van toen en nu !
PIRATENHITS 03
PIRATENHITS 03, inmiddels al het derde setje jingles voor (voormalige) etherpiraten ! Draai jij die echte piratenmuziek van toen, de verstaanbare hits van nu, de echt mooie gouwe ouwe ...... Hebben wij een lekker opvallend setje jingles voor je om het draaien van verzoekjes leuk 'aan te kleden'!! 5 jingles (elk in 3 mixouts uitgeleverd) voor maar 24,99. Met je naam (...........) op de stippellijntjes. PIRATENHITS 03 - INVULTEKSTEN : PRTN-03 01 De etherpiraten van toen. Het geluid en de sfeer zijn er weer ! ................ PRTN-03 02 Illegaal voor ons allemaal, weet je het nog? De Piratenmuziek gaat nooit verloren! .............. PRTN-03 03 Vroeger zonder vergunning op AM en FM, met muziek die je zo lekker meezong! Die piratenmuziek leeft bij ................ PRTN-03 04 De zender was illegaal, de sfeer was optimaal ! De hits van de piraten hoor je nu bij .......... PRTN-03 05 Oeh, spannend ! Een piratenzender, het mocht niet maar het was zo leuk ! Die tijd komt helemaal terug bij .......... Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
PIRATENHITS 05
PIRATENHITS 05 - BEN JIJ NOG ZO'N ECHTE PIRAAT ? DAN ZIJN DIT DÉ JINGLES SPECIAAL VOOR JOU ! Draai jij gewoon nog die echte piratenmuziek van toen, de verstaanbare hits van nu, de echt mooie gouwe ouwe ...... Dan hebben wij deze 6 jingles (elk in 3 mixouts uitgeleverd) voor maar 29,99. Met je naam (...........) op de stippellijntjes. PIRATENHITS 05 - invulteksten : PRTN-05 01 Vroeger was het illegaal voor ons allemaal, maar ook nu hoor je hier alle hits in je eigen taal ........... PRTN-05 02 Wat was het toen spannend achter het bakkie, nu draaien we de piratenhits op ons gemakkie .......... PRTN-05 03 Het ouwe vertrouwde geluid van de etherpiraten met de allerbeste platen ! ............. PRTN-05 04 De piratenhits laat je gewoon aanstaan ! En je vraagt hier je verzoekjes aan ! .......... PRTN-05 05 Hier wordt je nog echt verwend met de Hollandse piratenhits die je allemaal kent ! ............ PRTN-05 06 Lekker meezingen en volop gezelligheid ! En ook voor verzoekjes maken we tijd ! .......... Kopieer het ijstje van 6 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
PIRATENHITS 02
Op veler verzoek ........... PIRATENHITS DEEL 2 !! Voor alle geheime-zender-(ether)-piraten en DJ's die nog Hollands draaien (of zelfs een polka hier en daar). 5 unieke jingles in elk 3 mixouts voor toch maar 24,99 euro all-in. PIRATENHITS 02 - INVULTEKSTEN : PRTN-02 01 De mooiste piratenhits van de artiesten die je graag wil horen ! Hier bij .................. PRTN-02 02 De echte piratenmuziek, lekkere schlagers en klassiekers van toen ! Je hoort ze bij ................. PRTN-02 03 Lekker meezingen met de piratenhits van toen en nu. Dat kan bij ................... PRTN-02 04 Ken jij ze nog ? Die plaatjes die je vroeger bij de etherpiraten hoorde ? Hier hoor je ze nog steeds ! .................... PRTN-02 05 Het levenslied, de meezingers, maar ook een lekkere polka. Wij draaien ze allemaal ! ............... Kopieer het lijstje van 5 jingles. Maken wij een mooi setje voor je ! Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
PIRATENHITS 01
(2023) RadioPromotions
HOLLANDS & HITS Meer setjes ?
PIRATENHITS setje 01 De eerste set van 5 jingles, voor wie gewoon HOLLANDS draait ! Deze 5 jingles met jouw naam ? Dat kan ! Slechts 24,99 ! PIRATENHITS 01 - INVULTEKSTEN : PRTN-01 01 De Piratenhits van toen en nu; je hoort ze hier ! ............................. PRTN-01 02 Wij geven de echte Piratenhits een stem ! Zet je radio klem !! .......................... PRTN-01 03 Geniet van de plaatjes van de geheime zenders en etherpiraten. Gewoon altijd gezellig ! ........................ PRTN-01 04 De Piratenhits; je zingt ze allemaal mee ! ............... PRTN-01 05 Gezelligheid, sfeer en meer ! 100 % Hollandse Piratenhits ! ............. Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
Meer jingles met Hollands en Hits ? Check de links onder aan de pagina.
PIRATENHITS 04
PIRATENHITS 04, weer zo'n lekker setje speciaal voor (vroegere) etherpiraten ! 5 jingles, helemaal passend bij de extreme hitte en het weeralarm. Draai jij die echte piratenmuziek van toen, de verstaanbare hits van nu, de echt mooie gouwe ouwe ...... Dan passen deze jingles helemaal bij jou ! 6 jingles (elk in 3 mixouts uitgeleverd) voor toch maar 29,99. Met je naam (...........) op de stippellijntjes. PIRATENHITS 04 - INVULTEKSTEN : PRTN-04 01 Kwam vroeger bij de piraten de RCD, nu zingen de luisteraars gewoon alles mee ! ........... PRTN-04 02 De beste muziek voor een groot publiek, een echte piraat weet hoe dat gaat ! .......... PRTN-04 03 Lekker in je eigen taal, de beste piratenhits voor ons allemaal ! ....... PRTN-04 04 Gezelligheid, piratenmuziek en sfeer ! Wat wil je nog meer ! .......... PRTN-04 05 Lekker meezingen, je kent elk woord ! Dat is piratenradio zoals het hoort ! ............ PRTN-04 06 Jaren geleden was het illegaal, nu is de piratenmuziek er gewoon voor ons allemaal ! .......... Kopieer het lijstje met je jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
PIRATENHITS 06
PIRATENHITS 06 - BEN JIJ NOG EEN ECHTE PIRAAT ? DAN ZIJN DIT DEZE JINGLES SPECIAAL VOOR JOU ! Draai jij gewoon nog die echte piratenmuziek van toen, de verstaanbare hits van nu, de echt mooie gouwe ouwe ...... Dan hebben wij deze 5 jingles (elk in 3 mixouts uitgeleverd) voor maar 24,99. Met je naam (...........) op de stippellijntjes. PIRATENHITS 06 - invulteksten : PRTN-06 01 Meezingen maar ! Piratenhits van toen en nu !! .............. PRTN-06 02 Lekker hoor ! Piratenhits !! 100 procent gezelligheid ! En 100 procent sfeer ! ........... PRTN-06 03 Schlagers, smartlappen, een polka, Meezingen mag !! ......... PRTN-06 04 Hier hoor je ze ! Elke keer weer ! De Piratenklassiekers die iedereen meezingt ! ........... PRTN-06 05 Elke plaat is raak ! De Piratenhits vervelen nooit !! ........ Kopieer het ijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !