HERFST-JINGLES Wind of regen ? Met deze jingles kun je er tegen !
HALLOWEEN GRIEZEL-SET
HALLOWEEN ! OF GEWOON ... DE GRIEZEL-SET ! Halloween eind oktober of gewoon ‘voor de fun’; laat de luisteraars eens lekker schrikken dus ! Bestel het 6-pack "HALLOWEEN/ GRIEZEL" jingles, die je ook buiten de Halloween-tijd kunt gebruiken. Nu voor slechts 36,30 incl. BTW. HLWN 01 Een griezelig goed radiostation met schrikbarend goeie muziek. Maar eeh .. de grootste engerd zit achter de microfoon. En dat is .............. HLWN 02 De kouwe rillingen lopen je over je rug. Het is hier toch ook pure HORROR ! Scary and creepy ! ................................ HLWN 03 Is het de muziek ? Is het de sfeerrrrrrrrrrrr ? Of is er meerrrrrrr ? Jazeker !! Niet meteen schrikken, want hier is ........................ HLWN 04 Je ergste nachtmerries worden werkelijkheid ! Gaat het om freaks met roestige bijlen, gekke maniakken met kettingzagen of bloeddorstige vampiers ? Welnee ! Het kan nóg erger : ..................... HLWN 05 Rinkelende kettingen, rammelende boeien, koude tocht die door de kille gangen trekt. Dit is het spookhuis van de hits. Het geluid van donder ! En een bliksemflits ! Dat alles én .............. ! HLWN 06 : Het is Halloween bij ............... !! Kopieer het lijstje van 6 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
TIJD VOOR VROLIJKE HERFST !
Van deze Herfstjingles wordt zelfs een zwartkijker vrolijk !! Al was het al voor de prijs !! 10 standaardteksten, je naam kan er zo in .... ENNN jingle 11 is voor niks ! Totaalprijs - 10 jingles elk in 3 mixouts - 36,30 incl. BTW ! 01 Het is herfst en ... hier hoor je de grootste hits .......... 02 Als het buiten stormt, dan klinkt onze muziek als een orkaan van hits ..... 03 De bomen verliezen hun bladeren en hier dwarrelen de hits uit je speakers ............. 04 Last van een herfsthumeur ? Wij fleuren je dag zo weer op ! ........... 05 Een najaar vol met hits ! .................. 06 Van deze hits word je vrolijk ! Ook deze herfst ! ......................... 07 Het hitbericht voor vandaag ... het regent flink ! Heel veel hits ! .......... 08 Gezellig de herfst door ! Met de muziek van ......... 09 De dagen worden korter, maar de muziek wordt steeds beter ! .............. 10 Is het alweer .. geen weer ? Zet dan je radio maar harder ! ............... GRATIS EXTRA BONUSJINGLE : 't Is herfst op je radio ! Met ... (Naam station, programma of DJ) Kopieer het lijstje van 10 + 1 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
(2023) RadioPromotions
JAARGETIJDEN Meer setjes ?
Jingles voor Lente, Zomer en Winter ? Check de links onder aan de pagina.
REGEN JINGLES !
Voor het geval dat ... REGENJINGLES !! En het regent hier nogal eens ! 5 jingles met (desondanks) prettige REGEN teksten, waar je stations-, DJ- of programmanaam in kan komen. 5 jingles in elk 3 mixouts voor maar 24,99 all-in. Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door ! REGEN JINGLES invulteksten : 01 Buiten regen ? Nou en ? Hier hoor je de leukste muziek voor binnen ! ............... 02 Oh oh ... zeikweer ! Niet klagen ! Maar gewoon genieten, van de beste muziek ............. 03 Stortbui vandaag ... inderdaad; een stortbui aan hits ! Hier bij .............. 04 Het regent dat het giet ! De prettige hits stromen met bakken uit de lucht ! ................ 05 Prima weer ..... om binnen te zitten ! De speakers op tien met .......... ! Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
NOG MEER HERFST !
NOG MEER .... HERFST-JINGLES ! Een lekker setje van 5 met kant-en-klare teksten waarbij je stations-, DJ- of programmanaam op de stippellijntjeskan komen. 5 jingles in elk 3 mixouts voor maar 24,99 euro all-in. NOG MEER HERFST invulteksten : 01 Buiten waait de herfstwind, binnen klinkt het geluid van ................ 02 De hits vallen weer als bladeren van de bomen, bij ............... 03 Het regent ! De hits vallen met bakken uit je speakers. Bij ......... 04 Storm of regen, jij kunt er tegen met ............. 05 Kou en mist, jij mist deze herfst helemaal niks ! Bij ............... Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
HERFST ‘21 - JINGLES !
Een SETJE 'FRISSE' HERFST-JINGLES, want .... het blijft niet altijd zomer! Het wordt al weer frisser, de dagen worden korter. Warmte uit je speakers ! Jouw naam ..... op de stippellijntjes. 5 'frisse' jingles in 'warme' herfstsfeer ! Elk in 3 mixouts voor toch maar 24,99 all-in. HERFST 2021 invulteksten : 01 Vallen de bladeren van de bomen, dan is het najaar gekomen! En hier hoor je jouw muziek! …… 02 Als het weer vroeger donker wordt, is het met onze muziek een stuk gezelliger! ............ 03 Herfstkleuren, herfstgeuren! En nu is het tijd voor herfstmuziek! ............. 04 De dagen worden korter en de hits klinken veel beter! Het is herfst bij............... 05 Herfsttijd, fijne tijd! Gezelligheid!!................... Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
HERFST ‘22 - JINGLES !
Een passend setje handig bruikbare HERFSTJINGLES ! Vrolijk de herfst door ... het regent hits ! ALLE 5 JINGLES, samen voor maar ...... 24,99 (incl. BTW) Je krijgt van elke jingle 3 mixouts (full version, sweeper en alternate mix). HERFST 2022 - invulteksten : HRFST22-01 Het najaar is weer nat en koud. DE HITS KOMEN JE AANWAAIEN En de warmte komt uit je speakers met ............ HRFST22-02 De bladeren vallen, maar de muziek blijft knallen ! DIT ZIJN DE HITS VOOR IN HET NAJAAR .............. HRFST22-03 Wind en regen, wat doe je er tegen ? VROLIJK DOOR DE HERFST Onze muziek is jouw zonnetje ! .................. HRFST22-04 Donkere wolken en zo nu en dan een dikke bui, HET REGENT HITS ! Lekkere warme hits ................... HRFST22-05 De wind waait guur, het regent dat het giet. WEER OF GEEN WEER ! Gelukkig is er de mooiste muziek ! ....................... Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
HITS en nog een HITS! 12 5 jingles Herfst-winter
Hits-set met HERFST TEKSTEN !! Als de nachten langer worden en de dagen korter ... klinken jouw hits toch ook extra gezellig ! De herfst- en winterhits op de radio geven sfeer, zeker met een extra set speciaal daarvoor gemaakte jingles. Jouw naam kan er op de stippellijntjes. 5 Jingles, voordeliger dan je denkt !! 24,99 voor de hele set ! Herfst- en winterhits ! -invulteksten Herfst-winter-01 Zeker in dit jaargetijde zorgen de herfst- en winterhits voor sfeer en meer ! ................. Herfst-winter-02 De dagen worden korter, de nachten langer. De gezellige hits voor herfst en winter houden je speakers warm ! ......... Herfst-winter-03 Vroeg donker en onbestendig weer. Gelukkig hebben wij de mooiste herfst- en winterhits ! ............... Herfst-winter-04 Een regenbui, wind en koude dagen, dat vraagt om de warmte van deze hits voor de herfst en winter ! ............ Herfst-winter-05 Typisch de muziek voor herfst en winter. Hits met een warme gloed ! ............. Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !