LENTE-JINGLES Het voorjaar springt uit je speakers !
LENTE ‘22
Vogeltjes fluiten ! Daar horen passende jingles bij ! Maar 29,99 !!! Vol LENTEGEVOEL en elke jingle ook nog eens in 3 mixouts. LENTE 2022 Teksten : LNT22 01 Als de vogels gaan fluiten, zijn wij niet te stuiten ! ............. LNT22 02 Het blad komt weer aan de bomen, laat de lente maar weer komen ! .......... LNT22 03 Meer zon en weer lekkere temperaturen, de lente kan bij ons niet lang genoeg duren ! ........ LNT22 04 Alles kan- en mag weer ! Dan weet je, de lente smaakt naar meer ! .............. LNT22 05 Lente ! De kou voorbij, de warmte komt er aan ! Zet je speakers lekker aan ! ................. LNT22 06 Iedereen weer vrolijk en blij ! En daar hoort zeker ook jouw lenteradio bij ! ............... Kopieer het lijstje van 6 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
LENTE-SET 2 X 6 jingles
Het is zomaar weer LENTE ! 2 setjes van elk 6 LENTEJINGLES voor je station of radioshow ! We hebben er totaal dus 12, gerangschikt in twee setjes van elk 6 ! Per setje van 6 jingles ..... voor maar 30,25 incl. BTW. Hoe werkt het ? Dit zijn de teksten : op de stippellijntjes komt jouw naam. En dan ... van elke jingle krijg je ook nog een 3 mixouts (volle versie, sweeperversie en aca-versie). En mail je bestelling door ! Lente - 01 Het is lente, Lente op je radio ............ Lente - 02 Het goede weer komt er aan zet je radio maar vast aan .......... Lente - 03 Lente muziek en zon ............... Lente - 04 Lente en een fris geluid, ........... Lente - 05 Een nieuwe lente en een fris geluid ......... Lente - 06 De lente is in het land en we voelen ons goed ......... Lente - 07 Lenteradio ............ Lente - 08 Lente (lente) ........... Lente - 09 Het is lente ............ Lente - 10 Lente, muziek en het zonnetje ........ Lente - 11 De lente in het land, Lente op je radio ......... Lente - 12 Geniet mee van het lentefrisse geluid ........... Kopieer je keuze-lijstje uit de jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
LENTE ‘20
LENTE-JINGLES ! Het is weer LENTE !! Met passende jingles. En .... nog voordelig ook ! 4 jingles vol LENTEGEVOEL voor maar 23,50 euro ! (elke jingle ook nog eens in 3 mixouts). LENTE 2020 Teksten : LNT 20-a 01 Ook dit voorjaar hoor je ze weer allemaal, lekker in je eigen taal! ............ LNT 20-a 02 Zelfs de vogels zingen deze lente onze muziek weer mee! ............. LNT 20-a 03 De hits die je meezingt en gewoon kunt verstaan! Hier staat de lente weer aan! ............. LNT 20-a 04 Het is weer lente! Met de mooiste hits uit eigen land! .......... Kopieer het lijstje van 4 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
LENTE ‘21
LENTE-JINGLES !!! Wel 15 stuks ! Wil je er 5 ? Of 10 ? Of alle 15 ?
(2023) RadioPromotions
JAARGETIJDEN Meer setjes ?
Na de streng koude winterweek barst de lente zo ineens volop los !! Met al aangename temperaturen. Vogeltjes fluiten en de muziek uit de speakers klinkt weer fris ! Daar horen passende jingles bij ! En .... nog supervoordelig ook ! We hebben er wel 15 !! Vol LENTEGEVOEL en elke jingle ook nog eens in 3 mixouts. Van jingle 05 en jingle 08 zijn twee versies beschikbaar. Zowel met de verwijzing naar de eigen taal als ook zonder (de a-versie). Bij bestelling maken we ze gewoon beide voor je. Kun je de versie gebruiken die je op dat moment past. Kopieer het lijstje met jouw keus uit deze jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
Hoe zit het met de PRIJZEN ? - Kies je 5 jingles uit de complete set - dan is de prijs van die 5 - 27,85 totaal incl. BTW - Kies je 10 jingles uit de complete set - dan is de prijs van die 10 - 52,- totaal incl. BTW - Kies je alle 15 jingles, dus de complete set - dan is de prijs van alle 15 - 69,- totaal incl. BTW
LENTE ‘21 INVULTEKSTEN : LNT21 01 De vogeltjes fluiten ! De lente is in het land ! .......... LNT21 02 Lente!! De natuur ontwaakt en hier hoor je de muziek die je raakt! .............. LNT21 03 De geur van de lente! Een nieuw begin ! Met de mooiste muziek ! .......... LNT21 04 De kou wordt verjaagd, De temperatuur stijgt! Het is lente ! ........... LNT21 05 Ook dit voorjaar hoor je ze weer allemaal, lekker in je eigen taal! ........... LNT21 05a Ook dit voorjaar hoor je ze weer allemaal ! ........... LNT21 06 De hits die je meezingt, hier staat de lente weer aan! .......... LNT21 07 Zelfs de vogels zingen deze lente onze muziek weer mee! ........ LNT21 08 Het is weer lente! Met de mooiste hits uit eigen land! ........... LNT21 08a Het is weer lente! Met de mooiste hits ! ............. LNT21 09 De vogels fluiten en wij zijn niet te stuiten, want DE LENTE IS WEER IN HET LAND! ............ LNT21 10 De hits zijn hier weer legio! Want de lente bruist uit je radio! ........... LNT21 11 Een nieuwe lente is hier ! Gewoon de beste muziek en het meeste plezier .......... LNT21 12 Dit is het geluid van de lente. Dus - De mooiste hits klinken hier nog een stukje beter! ............ LNT21 13 Ook deze lente is één ding zeker ! De muziek gaat maar door en door! ......... LNT21 14 De lente komt uit je speakers! Jouw favoriete muziek hoor je toch alleen hier! ............ LNT21 15 Ook deze lente Jouw nummer 1 !! Voor meer plezier en de beste muziek! ...........
Kopieer het lijstje met jouw keus uit deze jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
Jingles voor Zomer, Herfst en Winter ? Check de links onder aan de pagina.
VAKANTIE
VAKANTIE-JINGLES ! Een lekker setje van 7 met kant-en-klare teksten waarbij je stations-, DJ- of programmanaam op de stippellijntjeskan komen. 7 ‘ontspannen’ jingles in elk 3 mixouts voor maar 36,30 euro all-in. VAK 01 Hoera! Het is vakantie! ................. VAK 02 Zon, zee, lekker languit! Vakantie! ................... VAK 03 Je radio klinkt als vakantie! ............. VAK 04 Lekker ontspannen! Niks moet, alles mag! ................. VAK 05 De vakantie klonk nog nooit zo lekker!! ................ VAK 06 Drankje, hapje, barbeque en je favoriete geluid op de radio! ....... VAK 07 Vakantie!! Genieten in het bos of op het strand! .................... Kopieer het lijstje van 7 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
LENTE ‘20-B
Kies je 4 jingles vol LENTEGEVOEL, dan kan dat voor maar 23,50 euro ! Wil je ze alle 8 ... dan kan dat voor maar 42,35 euro ! (elke jingle ook nog eens in 3 mixouts). 01a (Lente) Ook dit voorjaar hoor je ze weer allemaal! ........ 02a (Lente) Zelfs de vogels zingen deze lente onze muziek weer mee! ........ 03a (Lente) De hits die je meezingt, hier staat de lente weer aan! ........ 04a (Lente) Het is weer lente! Met de mooiste hits uit eigen land! ...... 05a (Lente) De vogels fluiten en wij zijn niet te stuiten, want de lente is weer in het land! ........ 06a (Lente) Het blad weer aan de bomen en hier blijven de hits maar komen !! ........... 07a (Lente) Het wordt weer warmer en de zon schijnt weer! Dit is het geluid van de lente! .......... 08a (Lente) De hits zijn hier weer legio! Want de lente bruist uit je radio! ........... Kopieer het lijstje met je jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
Vlaamse versie LENTE-SET 2 X 6 jingles
DE VLAAMSE VERSIE - LENTE ! 2 setjes van elk 6 LENTEJINGLES voor je station of radioshow ! We hebben er totaal dus 12, gerangschikt in twee setjes van elk 6 ! Per setje van 6 jingles ..... voor maar 30,25 incl. BTW. Hoe werkt het ? Dit zijn de teksten : op de stippellijntjes komt jouw naam. En dan ... van elke jingle krijg je ook nog een 3 mixouts (volle versie, sweeperversie en aca-versie). En mail je bestelling door ! Lente - 01 Het is lente, Lente op je radio ............ Lente - 02 Het goede weer komt er aan zet je radio maar vast aan .......... Lente - 03 Lente muziek en zon ............... Lente - 04 Lente en een fris geluid, ........... Lente - 05 Een nieuwe lente en een fris geluid ......... Lente - 06 De lente is in het land en we voelen ons goed ......... Lente - 07 Lenteradio ............ Lente - 08 Lente (lente) ........... Lente - 09 Het is lente ............ Lente - 10 Lente, muziek en het zonnetje ........ Lente - 11 De lente in het land, Lente op je radio ......... Lente - 12 Geniet mee van het lentefrisse geluid ........... Kopieer je keuze-lijstje uit de jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !