WINTER-JINGLES Sneeuw, ijs en kou ? Zo kom je de winter wel door !
(2023) RadioPromotions
JAARGETIJDEN Meer setjes ?
Jingles voor Lente, Zomer en Herfst ? Check de links onder aan de pagina.
REGEN JINGLES !
Voor het geval dat ... REGENJINGLES !! En het regent hier nogal eens ! 5 jingles met (desondanks) prettige REGEN teksten, waar je stations-, DJ- of programmanaam in kan komen. 5 jingles in elk 3 mixouts voor maar 24,99 all-in. Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door ! REGEN JINGLES invulteksten : 01 Buiten regen ? Nou en ? Hier hoor je de leukste muziek voor binnen ! ............... 02 Oh oh ... zeikweer ! Niet klagen ! Maar gewoon genieten, van de beste muziek ............. 03 Stortbui vandaag ... inderdaad; een stortbui aan hits ! Hier bij .............. 04 Het regent dat het giet ! De prettige hits stromen met bakken uit de lucht ! ................ 05 Prima weer ..... om binnen te zitten ! De speakers op tien met .......... ! Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
Set van 7 WINTER-JINGLES
Setje van 7 winterjingles ‘15. Kan ook met jouw naam ! HET WARME LICHTPUNTJE ! Voor slechts .... 35,- incl. BTW krijg je de full version, de sweeperversie en de alt-mix versie van élke jingle ! De standaardteksten : (op de stippellijn ... jouw naam, stationsnaam of programmanaam) WINTER ‘15 invulteksten : 01 Buiten is het guur en koud; binnen luister je lekker warm naar ....... 02 Hét lichtpunt in de donkere winterdagen ............ 03 De hele winter door, gewoon de allerlekkerste muziek ............. 04 Sneeuw, wind, ijs, regen of kou; kom winter, wat maak je me nou ? Wij kunnen er tegen met ......... 05 Ook al vriest het dat het kraakt; dit is de muziek die je altijd raakt ....... 06 Winterse gezelligheid met de mooiste hits; dit is ............ 07 Wij verwarmen de wintertijd ! Je radio straalt met ............... Kopieer het lijstje van 7 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
NOG MEER WINTER-JINGLES !
NOG MEER .... WINTER-JINGLES -‘17 ! Een lekker setje van 5 met kant-en-klare teksten waarbij je stations-, DJ- of programmanaam op de stippellijntjes kan komen. Elk in 3 mixouts voor toch maar 24,99 all-in. 01 Als het vriest dat het kraakt, klinken de hits kraakhelder ! Bij ................ 02 Nou nou, wat een kou ! De warmte komt uit je speakers ! ................. 03 Sneeuw, ijs en gladde wegen ? Met ..... kun je er altijd tegen ! 04 De dagen kort, de nachten lang. Gezellig de winter door met ............. 05 Wintertijd, mooie tijd ! Met volop gezelligheid ! ............... Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
WINTER - JINGLES !
WINTER-JINGLES - ‘16 ! Een onmisbare setje van 5 met kant-en-klare teksten waarbij je stations-, DJ- of programmanaam kan komen. ALLE 5 JINGLES, samen voor maar ...... 24,99 (incl. BTW) 01 Met onze warmte uit jouw speakers,hou je de kou lekker buiten !! ............. 02 Donker, guur, nat en koud .... wij draaien gewoon de warmste hits waar jij van houdt !! ................. 03 De dagen kort, de nachten lang en jouw radio brengt volop gezelligheid !! .....………… 04 Buiten de jas, de das en wollen wanten weer aan ! Maar uit de radio komt een ijsmuts vol prettige muziek ! ............. 05 Buiten sneeuw, ijs of regen ... maar binnen is het lekker warm ! Met de winterse hits ............... Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
HITS en nog een HITS! 12 5 jingles Herfst-winter
Hits-set met HERFST / WINTER TEKSTEN !! Als de nachten langer worden en de dagen korter ... klinken jouw hits toch ook extra gezellig ! De herfst- en winterhits op de radio geven sfeer, zeker met een extra set speciaal daarvoor gemaakte jingles. Jouw naam kan er op de stippellijntjes. 5 Jingles, voordeliger dan je denkt !! 24,99 voor de hele set ! Herfst- en winterhits ! -invulteksten Herfst-winter-01 Zeker in dit jaargetijde zorgen de herfst- en winterhits voor sfeer en meer ! ................. Herfst-winter-02 De dagen worden korter, de nachten langer. De gezellige hits voor herfst en winter houden je speakers warm ! ......... Herfst-winter-03 Vroeg donker en onbestendig weer. Gelukkig hebben wij de mooiste herfst- en winterhits ! ............... Herfst-winter-04 Een regenbui, wind en koude dagen, dat vraagt om de warmte van deze hits voor de herfst en winter ! ............ Herfst-winter-05 Typisch de muziek voor herfst en winter. Hits met een warme gloed ! ............. Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
7 echte WINTER - JINGLES !
WINTER-JINGLES - ‘21-22 ! ALLE 7 JINGLES, samen voor maar ...... 35,- (incl. BTW) Weet je nog ? Die gezellige winters van toen ? Nostalgie, gezelligheid en mooie herinneringen. En kou, vooral veel kou. Maar wel binnen met de kachel aan ! Ook deze winter vraagt toch om extra warmte uit je speakers ! En daarvoor hebben wij een mooi setje jingles geproduceerd ! Jouw naam kan er in op de stippellijntjes. WINTER 2021 invulteksten 01 Buiten is het koud; jouw muziek zorgt voor warmte ! Ook deze winter bij ........ 02 Hét lichtpunt in de donkere winterdagen, geen dag zonder de gezelligste met muziek om warm van te worden ! ............. 03 De hele winter door, Het best evan toen en nu ! ............... Een stukje warmte ! Elke dag, voor u ! 04 Sneeuw, wind, gladde wegen, ook deze winter De mooiste muziek ! . .......... met het warmste geluid ! 05 Ook al vriest het dat het kraakt, zet je zorgen opzij, want van ................ wordt je blij ! 06 Winterse gezelligheid. De kou blijft buiten ! Met ........... komt het plezier je speakers uit ! 07 Wij verwarmen de koude winterdagen ! Het lekkerste geluid ! Je radio straalt met ............. Kopieer het lijstje van 7 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
WINTER - JINGLES 2023
WINTER 2023 De wintertijd is weer aangebroken. De kou valt in en je radio ademt gezelligheid! Vandaar dat we met een nieuwe winterse set ... WINTER- JINGLES komen! Helemaal in de sfeer van een lekkere warme winter, binnen met elkaar! 5 Winter jingles, waarmee je de kou makkelijk kunt trotseren! In elk 3 mixouts voor toch maar 24,99 euro all-in. WINTER 2023 invulteksten : WNTR23 01 Wintertijd, de mooiste tijd! Tijd voor gezelligheid! (...................) WNTR23 02 Buiten is het koud. de wind waat, het is glad en nat. Met onze muziek blijf je warm! (.................) WNTR23 03 Sneeuw, ijs en kou. De ijsmuts op en de handschoenen aan! De winter in het land! (................) WNTR23 04 Het kwik daalt onder nul. Dus de wintermuziek klinkt in huis! Lekker warm! Gezellig binnen!met (.............) WNTR23 05 Het is guur, dus waarom zou je naar buiten gaan. Bij de radio is het aangenaam. Met de muziek van (.............) Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !