KERST-JINGLES Sfeer en gezelligheid ! De gezelligste tijd van het jaar !
(2023) RadioPromotions
JAARGETIJDEN Meer setjes ?
Jingles voor Lente, Zomer, Herfst en Winter ? Check de links onder aan de pagina.
EN … 7 KERST-JINGLES !
Ook dit jaar weer volop gezelligheid ? Voor de mooiste Kerstdagen en Oud en Nieuw ! Nostalgie, gezelligheid, goed gezelschap, lekker eten en mooie herinneringen. Deze Kersttijd vraagt om extra warmte uit je speakers ! En daarvoor hebben wij een mooi setje jingles geproduceerd ! Jouw naam kan er in op de stippellijntjes. 7 jingles in 'warme' Kerstsfeer ! Met het gevoel en de sfeer die je zo meenemen naar die gezellige Kerst van toen ! Met je naam (of die van je station of radioshow) ....... op de stippellijntjes. Dus ; vul maar in ! 7 Jingles, toch maar 4 tientjes incl. BTW !! Kerst 2022 invulteksten : Kerst 2022-01 Gezellig bij elkaar ! En deze Kersttijd vooral ook mét elkaar ! ................. Kerst 2022-02 De eindejaarstijd, die vier je bij elkaar en met elkaar ! Samen met ......... Kerst 2022-03 Voor elkaar, bij elkaar en met elkaar ! Genieten onder de Kerstboom met ............... Kerst 2022-04 De Kersttijd is de mooiste tijd ! Vier het allemaal samen met ............ Kerst 2022-05 De sfeer is onbetaalbaar ! Maak ook deze Kersttijd nieuwe en mooie herinneringen ! ............. Kerst 2022-06 De decembermaand, waarin de Kerstboom is versierd en met elkaar Oud en Nieuw wordt gevierd ! ......... Kerst 2022-07 Over de drempel van het nieuwe jaar, met elkaar en bij elkaar ! Beleef het met ...... Kopieer het lijstje van 7 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
Nog eens 8 KERST-JINGLES
Weet je nog ? Die gezellige Kerstdagen en Oud en Nieuw van toen ? Nostalgie, gezelligheid en mooie herinneringen. Deze Kersttijd vraagt om extra warmte uit je speakers ! En daarvoor hebben wij een mooi setje jingles geproduceerd !Jouw naam kan er i n op de stippellijntjes. 8 jingles in 'warme' Kerstsfeer ! Met het gevoel en de sfeer die je zo meenemen naar die gezellige Kerst van toen ! Met je naam (of die van je station of radioshow) ....... op de stippellijntjes. Dus ; vul maar in ! 8 Jingles, ook maar 5 tientjes incl. BTW !! Kerst 2021 invulteksten Kerst 2021-01 Een ouderwets gezellige Kerst. De mooiste dagen van het jaar (met) ................. Kerst 2021-02 Fijne Kerstdagen, net als vroeger. Lekker eten, gezellig samen. Jij en ......... Kerst 2021-03 Samen, net als toen, bij elkaar, genieten bij de Kerstboom aan het eind van het jaar ............... Kerst 2021-04 De sfeervolle Kersttijd, ook dit jaar. Lekker bij de radio. Met elkaar en met ............ Kerst 2021-05 De mooiste Kerst vier je hier, lekker warm genieten, dus Prettige Feestdagen !! Ook dit jaar met ............. Kerst 2021-06 De fijne herinneringen aan de decemberdagen van toen. Kersttijd, gezellige tijd met ......... Kerst 2021-07 Ook in deze wintertijd van het ene- naar het andere jaar. Oud en nieuw, vier het met elkaar en met ...... Kerst 2021-08 Gezellig bij elkaar, genieten net als vroeger, aan het eind van het jaar. Dat doe je met ........ Kopieer het lijstje van 8 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
NOG MEER KERST-JINGLES !
EN NOG MEER SFEERVOLLE KERSTJINGLES ! 10 jingles met kant-en-klare teksten waar je stations-, DJ- of programmanaam in kan komen. Maar liefst 10 jingles; Voor 6 tientjes all-in ! Elke jingle in 3 mixouts (full version / sweeper / alternate mix) 01 .......... wenst u fijne en gezellige dagen 02 .......... Kerstradio met ballen 03 .......... Kerstradio 04 .......... de leukste muziek voor onder de Kerstboom 05 De gezelligste tijd van het jaar met .......... 06 .......... maakt van jouw Kerst een gezellige Kerst met jouw muziek 07 De mooiste Kersthits .......... 08 Prettige Kerstdagen .......... 09 Oud en Nieuw .......... en laat het nu maar knallen ! 10 .......... wenst u Prettige Kerstdagen en een onvergetelijke jaarwisseling Kopieer het lijstje van 10 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
MEER SFEERVOLLE KERST
MEER SFEERVOLLE KERSTJINGLES ! 8 jingles met kant-en-klare teksten waar je stations-, DJ- of programmanaam in kan komen. Maar liefst 8 jingles; Voor 5 tientjes all-in ! Elke jingle in 3 mixouts (full version / sweeper / alternate mix) 01 De gezelligste tijd van het jaar beleef je samen met .................... 02 Gezellig bij elkaar, zo op het eind van het jaar ! Jij en .................... 03 Kersttijd, gezellige tijd ! Samen genieten met .................... 04 De donkere dagen in de Midwintertijd. Maak het extra gezellig met ............ 05 Het eindigt met een nieuw begin ! Stap dit jaar over de drempel met ........ 06 De mooiste dagen van het jaar. Lekker bij de radio ! Dit is .................... 07 Prettige Feestdagen !! .................... 08 De beste wensen voor het nieuwe jaar ! .................... Kopieer het lijstje van 8 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
En .. 6 jingles voor KERST !!
Het is alweer bijna Kerst. Lekker warm en knus gezellig bij elkaar rond de radio met volop Kerstmuziek uit de speakers ........ Helemaal mooi als je dan helemaal in stijl kunt laten horen naar wie je luistert. Dus hebben we jingles met weer een aantal sfeervolle Kerstteksten. Daarom ... een spiksplinternieuw setje van 6 KERSTJINGLES !! Voor ...... 36,30 (incl. BTW) 6 jingles in het setje, makkelijk in gebruik ! Je krijgt van elke jingle ook nog eens 3 mixouts (full version, sweeper en alternate mix). KERST 2018 - invulteksten : 01 De mooiste Kerst vier je met elkaar! En met .......... 02 De gezelligste Kerstmuziek komt hier uit je speakers! Bij .......... 03 De laatste dagen van het jaar, gezellig bij elkaar! Samen met .......... 04 Knus rond de Kerstboom, want binnen is het warm! Geniet samen met .......... 05 Deze Kerst wordt verwarmd met de mooiste muziek! Dit is .......... 06 De sterrennacht, de winterkou. Maar binnen klinkt de Kerstmuziek van .......... Kopieer het lijstje van 6 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
SFEERVOLLE KERSTJINGLES !
EEN SFEERVOL SETJE KERSTJINGLES ! 5 stuks met kant-en-klare teksten waar je stations-, DJ- of programmanaam in kan komen. 5 jingles; Voor maar 24,99 all-in ! Elke jingle in 3 mixouts (full version / sweeper / alternate mix) 01 Bruisende bubbels en bruisende muziek ! Wij proosten samen met jou op het Nieuwe Jaar !! .................... 02 Gezellig bij elkaar, genieten bij de Kerstboom ! Samen met ................ 03 De gezelligste tijd van het jaar ! Je bent in goed gezelschap met ............. 04 De leukste wintergezelligheid beleef je hier ! Vier de Kersttijd met .......... 05 De donkere dagen aan het eind van het jaar, lekker warm genieten ! Met ................ Kopieer het lijstje van 5 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !
SFEERVOLLE KERST 2023 !
EEN SFEERVOL SETJE VAN 7 KERSTJINGLES ! Zoals het vroeger was. Nostalgie en vooral volop gezelligheid. Voor de mooiste Kerstdagen en Oud en Nieuw !Samen genieten, samen eten en mooie herinneringen maken. Deze Kersttijd vraagt om extra warmte uit je speakers ! En daarvoor hebben wij een fijn setje jingles ! Jouw naam kan er in op de stippellijntjes. 7 jingles in 'warme' Kerstsfeer ! Met het gevoel en de sfeer die je zo meenemen naar die gezellige Kerst van toen ! Maar toch voordeliger dan je denkt !! Want ... maar 36,60 !! Kerst 2023 INVULTEKSTEN KERST23 01 Volop nostalgie, Kerst met de sfeer en gezelligheid die vroeger zo gewoon was. Hier bij ......... KERST23 02 Het haardvuur knappert, de tafel is goed gevuld. En de muziek klinkt als vanouds. Kerst met ........ KERST23 03 Weet je nog, de lichtjes branden in de boom en buiten valt de sneeuw. Kerst net als toen met ....... KERST23 04 Kerst als in die goeie ouwe tijd. Met volop gezelligheid ! Dat is Kerst met ....... KERST23 05 Met z'n allen rond de Kerstboom. Genieten met elkaar en bij elkaar. Zoals het vroeger was. Dit is Kerst met ...... KERST23 06 Gezellig ! De arreslee, de Kerstklokken en kadootjes onder de boom ! Wij pakken de muziek voor je uit ! ....... KERST23 07 De laatste dagen van het jaar. Tijd om samen terug te blikken, Kerst te vieren en te genieten ! Dat vier je met ....….. Kopieer het lijstje van 7 jingles. Vul je naam in op de stippellijn ......... En mail je bestelling door !